Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechci tě milovat, ale osud tomu tak chce

Příspěvky

Nečekaná výměna

28. 4. 2011

Tak jsem moc ráda, že se vám minulý díl líbil.
Děkuju za komentáře a užijte si další část
P.S. Úderem 13. kvetna začíná zápočtový týden a od 20. května na to navazuje zkouškové + práce. Tudíš se mi bude střídat zkouška s celodenní prací. Budu asi ráda, když zbyde čas na nějaké to učení, takže předem oznamuji, že od poloviny května to tu bude zřejmě prázdné. Jsou tu zkoušky, které zlvádnu i bez drtivého šprtání (ať žije Japonsko), ale Latina a Syntax... to jsou ústní zápočty a at to budu muset fakt umět :D No bože, to ještě nepořítam toho Shakespeara :D Bude to drsný, ale když jsem zvládla loňský semestr, zvádnu i tento.
P.P.S. Když jsem psala o zkouškách, vzpoměla jsem si, že mě čekají tento týden TSP (zkouším si nabrat třetí obor), no a já se na to ještě nemrkla. Takžeje to tento týden asi poslední díl. Ale tak tragicky bych to neviděla. TSP jsou... no to je IQ test pro lidi bez IQ :D Ale prubnout to znovu můžu.
P.P.P.S. Na druhou stranu ale, od 21. 5. do 26. 5. budu mít 24 hodinový přístup k tomuto počítači. Takže, přes den budu makat, případně se půjdu ztrapnit ke zkoušce a přes noc budu v přestávkách na učení psát. No já to mám promyšlený :D

 

Motto

27. 4. 2011

Tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Kagome, ty mě jednou přivedeš do hrobu (v tom dobrý slova smyslu) :D Ty jsi přesně případ, kdy se nevyplácí mít předvídavou čtenářku :D. Opět jsi mě předběhla a v komentáři nastínila, co mělo být hlavním tématem dalšího dílu. :D
Jelikož jsou části kratší a odehrává se v nich maximálně jeden den, jsou Narutovi city spíše jednorázové. Jelikož je ve svém nověnalezeném oboru nováček, ze začátku trochu vyplašený. Proto, když zjistí, že ho tedy přitahuje muž, zařadí se ihned k homosexuálům. Je to čistě impulzivní zbrklý krok.
Minulý díl jsem psala ve spěchu a asi jsem situaci špatně nastínila. Nicméně v mém plánu bylo, v dalším díle, Narutovi myšlenky trochu urovnat, ujasnit si, že jeden muž neznamená nic. Prostě trochu ubrat na plynu. ;) Nebude to teď to pravé, když jsi v podstatě sepsala vejcuc dnešní části, ale jsem ráda, že to čte někdo tak vnímavý, jako ty... na tvůj další komentář (pohled do budoucnosti) se moc těším.
Stejně tak i na komentáře ostatních... trochu mě mrzí, že vždy píší komentáře jen čtyři lidé, ale nevadí... je to taková moje standartní fantastická čtyřka :D Těmto lidem moc děkuji a posílám jim dnešní díl :)

 

Smíření

25. 4. 2011

Teď asi hodně v povídce spěchám... v podstatě teď už bychom měli být tak na konci října, i když to v povídce nezmiňuji. Až se dostaneme k zlomovému bodu, bude to mnohem pomalejší.
Povídka věnována všem čtenářům a komentářům (těm hlavně:))
Příjemné čtení :)

 

Nutno čelit pravdě

21. 4. 2011

Tak tu máme další část... minule jsem to trochu popostrčila a teď to trochu povlečeme.
Nj, sen je stará klasika... kupodivu funguje i v realitě. A nějak jsem nevěděla, jak Naruta k Itachimu navést jinak... nejhorší bude asi vymyslet scénu, kdy se ti dva... no to bude oříšek :D
I dnes moc moc moc děkuji za komentáře: ElenEstel, Lilith-sama, Itachi-chan, Kagome/Kurama... a i všem ostatním čtenářům.
Přeji příjemné čtení :)

 

Sen

19. 4. 2011

Slibovaná část je tu... jak tak koukám, je povídka spíše taková epizodová... tvoříme spolu nový sitcom :D
Moc děkuju za komentáře: ElenEstel, Itachi-chan, Yumiko, Lilith-sama a Kagome/Kurama... a samozřejmě i všem, kteří si povídku jen přečetli a i všem, kteří si ji později přečtou :)
P.S. Moc se omlouvám ze překlepy, asi jak píšu tak rychle a rovnou sem. Budu se snažit je minimalizovat.
P.P.S. Kagome: Ten tvůj smailík v nadpise poznám na desítky metrů a vždycky mě ohromně pobaví a rozveselí :)

 

Je to nevyhnutelné

16. 4. 2011

Všem moc děkuji za komentáře, v téhle povídce jsou pro mě hodně důležité.
Další díl bude buďto v úterý (s tím, že ho napíšu zítra a nechám zveřejnit až v úterý) nebo v  rozmezí středa-pátek.

 

Každý má svou temnou tvář

15. 4. 2011

Tak přináším další dílek.
Tímto děkuji komentujícím k předešlé části: Lilith-sama, Sys a ElenEstel
Snad se vám i dnešní kapitolka bude líbit :)

 

Druhý den se vám vryje do paměti

11. 4. 2011

Tak přináším druhou část... budou asi kratší, ale o to psány s větší pečlivostí.
Přeji příjemné čtení :)

 

Nikdy nepodceňujte první den

10. 4. 2011

!!!! První kapitola/část oficiálně dopsána.!!!!
!!!Upraveno, měla jsem tam nesrovnalosti, které by si později protiřečily s dějem. Malá, ale velmi podstatná věc!!! (Celá já:D)
Tohle jsem jen na zkoušku začala psát... je to tak 5 měsíců. Ale ani ten malý kousek jsem nezveřejnila... tak to dělám teď. Neslibuju pravidelně či brzké přidávání, ale třeba nové téma, mé osobě blízké, by mohlo být pravé. Tak si užijte tento kousíček a napište mi svůj názor.
Pár: Naruto/Itachi (prostě jsem neodolala)
Vedlejší pár: Naruto/Sasuke (jen jedna nebo dvě části)
Konec: v nedohlednu

Víc k tomu říkat nemusí, prozradila jsem víc než dost.