Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. část

17. 10. 2010

Léto pozvolna ubýhalo a škola se nezvratně blížila. Sasukeho to nijak nebralo. Prostě si párkrát týdně sedne do lavice a bude dělat, že ví a zná úplně vše. Místy to nebylo daleko pravdě, že?
Zato Naruto byl na nervy. Zase vstávání, úkoly, učení... kdo to má všechno pobrat?
,,Nedám to," rezignoval Naruto. ,,Nemám na to, s maturitou se můžu rozloučit." Přecházel po pokoji jako lev v kleci, což lezlo Sasukemu na nervy. Zastavil ho a přitáhl k sobě na postel. 
,,Sedni si a laskvě se uklidni. Do školy máš ještě týden a maturitu máš až za osm měsíců. Nechápu proč se stresuješ už teď."
,,Předvídatelnost," řekl, vstal a dal se znovu do pochodování. ,,Látka za poslední čtyři roky se mi nemůže narvat do hlavy. Nepamatuju si ani, kdy mi jede autobus do školy." Sasuke se pousmál.
,,Právě proto tu máš mě," zastavil ho znovu a přitáhl si ho na klín. ,,Vypomůžeme si navzájem," usmál se a políbil lehce na rty.
,,By mě zajímalo, jak já můžu pomoct tobě," nechápal Naruto. Sasuke se začal věnovat Narutovu krku a zasypával ho polibky. Normálně stačila tahle malá předehra, aby dostala Naruta do varu, ale dneska jsem s překříženými pažemi na prsou snážel Sasukeho oždibávání jeho šíje. 
,,Já tě naučím a ty mě uvolníš," vysvětlil mu. 
,,Si myslíš, že před maturitou budu mít náladu a vůbec čas plnit ti tvoje erotické myšlenky?"
,,To je práve to. Čas mít budeš, udělám ti ho. A náladu... tu dostaneš, neboj." Vypadalo to, že Sasuke má naladu už teď. Nenápadně rozepínal Narutovi knoflíčky u košile. Naruto byl natolik zaměstaný svými myšlenkami, že až chladný vzduch způsobený nadcházejícím podzimem a vypnutým topením ho upozornili, že je bez košile.
,,Co zase děláš?"
,,Není to dost jasné?" podíval se na něj Sasuke a odsunul se, aby mohl Naruta povalit do postele.
,,Sasuke, tohle není nejlepší doba. Opravdu nemám náladu," zastavil ho Naruto. 
,,Zařídím, neboj," pronesl Sasuke odhodlaně. Poodsunul se, aby se sám mohl zbavit vršku.
,,I když normálně jsi v tom velmi zručný, dneska mě to prostě nebere." Sasuke vsunul ruku zpátky od rukávu.
,,To už tě nevzrušuju?"
,,Škola mě nevzrušuje," řekl Naruto.
,,Tak na ni nemysli." Naruto nevypadal, že by si příkaz vzal k srdci. Sasuke sebou plácl do postele. ,,To jako do konce roku budeš odmítat společné radovánky?"
,,To ne. Pexeso si s tebou klidně někdy zahraju," zasmál se Naruto a začal si oblíkat odcizenou košili.
,,Skvělý, to jsem si vzal do péše batole?"  Naruto se pousmál a jako bolístku mu vtiskl krátký polibek na tvář.
,,Příště si hru můžeš vybrat ty, slibuju." Sasuke se podepřel na rukou a pozoroval Naruta, jak se obléká. 
,,Co by jsi chtěl k narozeninám?" zeptal se najednou. Naruto se na něj překvapeně zadíval.
,,Ty je slavíš? U těch svých jsi říkal, že je to jen způsob, jak s zůčastněných vyždímat peníze za dárky a u oslavence vyvolat depresy z nekontrolovatélného stáří."
,,Tvoje ovšem oslavit můžeme."
,,Nic nechci," řekl Naruto. 
,,Ale no tak, ta skromnost ti nesluší."
,,Byl jsem ve Francii."
,,To byla dovolená," namítl Sasuke. Hodlal z něj přání třeba dostat násilím, neboť sám by nedokázal vybrat ani správné přání.
,,Podpal školu," zadíval se na něj prosebně.
,,To asi nepůjde. Nerad bych šel sedět."
,,Zruš maturity," zkusil Naruto.
,,Něco reálného by tam nebylo?"
,,Pak nic nechci. Jen překonat tenhle poslední rok s minimálními škodami na těle a duši." Velmi praktické přání. 
,,Dám ti cokoliv." To bylo pro Naruta lákavé. Sasuke nikdy nenabízí nikomu tak širokou škálu možností. Toho se musí využít.
Jenže Naruto opravdu nic nepotřeboval. Měl kde bydlet, měl rodinu... škola vypálit nešla, ale to se překoná. Pak ho něco napadlo. Něco absolutně šíleného, prakticky nemožného, přesto si to přál.
,,Chtěl bych pomoct otci," vyslovil přání.
,,Co prosím?" nevěřil Sasuke svým uším.
,,Potřebuje pomoct. Já ho celé prázdniny neviděl, ani předtím. Je tam sám, bůh ví jestli je v pořádku. Neměl by být sám."
,,Ten hajzl tě zmlátil, ublížil ti. Takovýmu zmeetkovi pomáhat nebudu."
,,Staral se o mě, sice ne příliš otcovsky, ale staral. Vymklo se mu to z rukou. Matčina smrt ho zlomila. Taky bych na to nebyl dobře, kdyby se ti něco stalo."
,,To mu nedává oprávnění tě-"
,,Prosím. Jen to zkusme. Zajít za ním, promluvit. Jen jeden pokus." Sasuke věděl, že by se mohl pokus vzdorovat týdny, ale nápad mu z hlavy nevyžene. Odmítne-li, pěkně si to u Naruta rozhází. Nezbývá než říct ano.
,,Dotkne se tě a nechám ho zavřít."
,,Díky," usmál se na něj Naruto. Nebyla to předtíraná radost, nicméně ani plnohodnotná. Šťastný Naruto by se mu vrhl kolem krku a nepustil by dokud nezačnete modrat. Tohle byl pouze zdvořilý vděk. Sasuke mu pomůže uzavřít jednu kapitolu. Zřejmě se cítil otci za něco vděčný. Sasuke nedokázal pochopit proč? To byla Narutova věc. On mu mohl jen pomoci.

*Pokud jsem netrefila Narutovi narozeniny, omlouvám se.*

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis.. xD

(Yumiko, 21. 10. 2010 18:58)

no, já s Kagome souhlasím... mám z toho takovej pochmurnej pocit, ale ani to mi nebrání se bavit. A fanfikce jsou skvělý... stejně jako tahle povídka. rozhodně mi to sedí víc, než někdy skutečněj příběh... :D přesto je ale pravda, že se u toho nedá vydržet věčně ... škoda :( :D normální povídky jsou ale taky super...:)

=^_^=

(Kagome/Kurama, 19. 10. 2010 19:57)

To je pravda, my všichni potřebujeme motivaci :) Je na čtenářích, pokud nám ji poskytnou xD
Páni, zase za otcem? O_o Na jednu stranu ho chápu, když nebyl pořád takový, ale nemyslím si, že by se po tom všem změnil, nemožné. Jenže rozmluvte to Narutovi... Ovšem raději si to s Narutem na chvíli rozházet než ho zase poslat do jámy lvové. No, nesympatizuji ani s jedním, co se týče téhle situace... A Narutův strach ze školy plně chápu, budu maturovat až za rok a půl, ale ten čas letí... navíc státně, ueee =_=
Překlepy už nebyly, jen pár gramatických chyb :) Taky mě nebaví nad svou povídkou tvrdnout pár minut navíc, ale když to čtenáři ocení... A nevím, jak ostatní, ale já počítám s tím, že jednou s tímhle světem sekneš. Přece jen, fanfikce nemají takové možnosti...
Neodvažuju si odhadovat, jak tahle povídka skončí... Celou dobu tam je sice plno humorných scén, dialogů, ale i tak z toho necítím vůbec žádnou veselou atmosféru, nevím proč...

sceret-wishes.blog.cz

(Lilith-sama, 19. 10. 2010 15:43)

Tak toto je pekne hlúpe prianie. Úprimne, takto zničený vzťah sa už napraviť nedá (z vlastnej skúsenosti). Netuším čo od toho Naru čaká, ale Saskue je pekný idiot, že mu to vôbec dovolil. Ale uvidíme, čo sa z toho nakoniec vykľuje. Som si istá, že ty to pekne zamotáš a potom zase rozuzlíš s hepáčom. :) To na tvojich poviedkach tak veľmi milujem. Teším sa na ďalšiu časť.

....XD

(Avi, 19. 10. 2010 12:47)

skvělý díl :-), opět co hláška to perla.....naruto se oficiálně narodil 10.10 takže se i docela trefila :-) ..... honem další díl XD